"If everything is under control, you are just not driving fast enough" - Stirling Moss ▼

partnership

HF | karting heeft een laagdrempelig partnerconcept ontwikkeld dat voor elk bedrijf uit elke willekeurige branche de mogelijkheid biedt om te participeren in een opkomende sport. 

Door de jaren lange ervaring die het team heeft opgedaan in deze tak van sport, biedt het team diverse opties voor u en uw relaties om de hier bovengenoemde facetten zelf te beleven. Daarnaast is het waardevol om uw naam terug te zien op de kart, website, raceoverall, teamkleding etc. Het foto- en beeldmateriaal kan gebruikt worden voor reclame en promotionele activiteiten, bijvoorbeeld op uw website.

PARTNER
Al vele jaren mogen we bij HF|Karting ons prijzen met hele trouwe partners. Dat maakt het mogelijk dat wij deze partners schitterende verhalen vanaf het circuit kunnen voorschotelen. Maar dat wij ook onze sport op een professionele manier kunnen beoefenen.

Namelijk pay per wedstrijd!

Wat houdt dit in, per wedstrijd zijn we als team een X bedrag kwijt aan diverse hoofdzaken. We bieden onze partners en nieuwe partners de mogelijkheid om per wedstrijd een bedrag te sponsoren voor deze hoofdzaken. U kunt voor één of meerdere wedstrijden deelnemen.

What is in it for me?
Wat krijgt u er voor terug is natuurlijk de vraag? Het beantwoorden van de vraag is afhankelijk van de combinatie van de opties en de hoeveelheid wedstrijden dat u wilt deelnemen.

Opties:
De sponsor opties per wedstrijd (prijzen zijn ex BTW)

 1. Kart huur, stalling en onderhoud € 350,-
 2. Inschrijfgeld per wedstrijd € 200,-
 3. Set banden per wedstrijd € 175,-
 4. Brandstof en overig per wedstrijd € 150,-

Aangeboden combinaties:

 1. U kiest één van bovenstaande opties voor één wedstrijd en u ontvangt: vermelding van uw bedrijfslogo op het kart pak, nieuwsbrief en op de website van HF|Karting.
 2. U kiest twee van bovenstaande opties voor één wedstrijd en u ontvangt: Combinatie 1 + uw bedrijfslogo op de kart
 3. U kiest twee van de bovenstaande opties voor minimaal twee wedstrijden en u ontvangt: Combinatie 2 + deelname aan 2 uurs wedstrijd voor 2 personen.
 4. U kiest voor een gesprek met HF Karting om samen een voor u passende deelname uit te werken.
Voorbeelden
 1. u kiest voor optie 2 en combinatie A dan ziet u uw bedrijfslogo terug op het kartpak, nieuwsbrief en website (bedrag € 200,-)
 2. u kiest voor optie 1 en 4 en combinatie B dan ziet u uw bedrijfslogo terug op het kartpak en de kart, nieuwsbrief en website (bedrag € 500,-)
 3. u kiest voor optie 2 en 4 en combinatie C dan ziet u uw bedrijfslogo terug op het kart pak en de kart, nieuwsbrief en website + deelname aan een 2 uurs wedstrijd voor 2 personen (bedrag € 700,-)
We laten de keuze aan u, elke keuze is een stap dichter bij het podium. Natuurlijk wilt u niet in het rijtje ontbreken en de jaren lange samenwerking voortzetten.Het laatste nieuws

Hier vind u het laatste nieuws van HF | Karting, wedstrijden, uitslagen etc.