"The luck thing - really there's no such thing as good luck. It's good preparation and hard work" - Bruce McLaren ▼

partners

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners

Simply-mover

"Start met makkelijk verplaatsen" is de slogan van Simply-Mover. De fabrikant van een zeer handige elektrische trekker. Wilt u namelijk rollende objecten verplaatsen en die zijn te zwaar om te duwen en te trekken, dan biedt de Simply-Mover de oplossing. Of het nu gaat om een rolcontainer vol met producten, of een vuilcontainer. Tot wel 3000kg kan er verplaats worden.

Kijk voor meer informatie op www.simply-mover.nl


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------STRAVERS PROMOTIONS

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid van je business te vergroten. Wij zijn al 35 jaar groothandel in promotionele artikelen en beschikken over een eigen drukkerij. Doordat wij alles in eigen huis hebben, kunnen wij razendsnel leveren. Bedrukte relatiegeschenken met logo zijn al leverbaar vanaf 48 uur. Vraag gerust een gratis drukproef aan.

Voor meer informatie kijkt u op www.starvers.nl 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------LAVANS

Als zelfstandig familiebedrijf verhuren wij bedrijfskleding, matten, wissers en poetsdoeken én voorzien we toiletten en kleedruimten van sanitaire apparatuur. Onze klanten zijn daar liever niet mee bezig, dus nemen wij alle onnodige kopzorgen bij ze weg. Wij voorzien klanten van de juiste producten en nemen het wassen, repareren en het vervangen van onbruikbare artikelen volledig voor onze rekening.

Voor meer informatie kijkt u op www.lavans.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------EXPLORA EQUIPEMENT / TEXA

Met het juiste werkplaatsequipment, meer rendement
Welkom bij Explora. Als top leverancier werkplaatsapparatuur in de automotive sector positioneren wij ons als technisch specialist met een hoge graad van kennis, advies en ondersteuning.

Wij zetten ons maximaal in om garagehouders in Nederland in staat te stellen voertuigreparaties van de hoogste kwaliteit uit te voeren en hiermee bij te dragen aan een veilige en duurzame mobiliteit.

Voor meer informatie kijk op www.explora.nl


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ASE AUDITSERVICE EUROPE

Audit Services Europe B.V. is als dochter van CORBO Organisatie, Advies en Expertise B.V. gespecialiseerd in het uitvoeren van audits.

Met eigen medewerkers worden voor verschillende opdrachtgevers audits uitgevoerd. Het betreft zowel incidentele audits als jaarlijkse audit-cycli voor audits voor onder andere franchise organisaties. Daarnaast worden mystery-guest onderzoeken uitgevoerd.

Voor meer informatie kijk op www.auditserviceseurope.eu 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Primal Strength Training

Ook dit jaar zal ik personal training krijgen van Kim Neely van Primal Strength. Daar ben ik heel erg blij mee, dit zorgt er voor dat ik elke wedstrijd weer fit aan de start sta.
Leeftijd begint dan toch te tellen een goede conditie is dan zeker van belang.


Even voorstellen
Mijn passie voor de sport was begonnen in Amerika toen ik 6 jaar was. Mijn liefde voor voetbal groeide door naar andere sporten als softbal, basketbal, golf en op me twaalfde heb ik een zwarte band gekregen in taekwondo. In Nederland heb ik eredivisie dames basketbal gespeeld en tweede klasse voetbal. Een leven vol met sporten is een onderdeel van mij geworden. Ik kwam op een punt dat ik een nieuwe uitdaging zocht in mijn leven. Zo ben ik bij Crossfit terecht gekomen. Door de manier hoe mijn trainers mij motiveerde tijdens mijn trainingen, gaf mij dat veel energie en enthousiasme waardoor mijn passie om sportlessen te verzorgen en mensen te begeleiden steeds meer groeide. Vanaf dat moment besloot ik me veder te ontwikkelen in het sport gebied. Op geef moment ben ik de fitnesswereld ingerold en heb ik opleidingen en cursussen gevolgd, groepslessen gegeven en als fitnessinstructeur en Personal Trainer gewerkt en ik kon er niet genoeg van krijgen!

Daag jezelf uit en kijk op www.primalstrengthtraining.nl


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autostrada Motorsport

Rotax Max Experience bij Autostrada Motorsport
Sinds 2013 organiseert Autostrada Motorsport de ‘Rotax Max Experience’. Dit is een “arrive en drive” concept voor mensen die graag eens in een echte racekart willen rijden. De Rotax Max Experience is een geheel verzorgde dag waarbij je wordt begeleid door een instructeur en monteur. De dag begint met een korte kennismaking en een uitleg van het desbetreffende circuit.
Waar ligt bijvoorbeeld de ideale racelijn, wat zijn de moeilijke bochten en waar liggen de rem punten. Vervolgens krijg je een korte introductie van de kart en wordt de juiste zitpositie bepaald. Hierna ga je de baan op, om in sessies van 10 minuten de enorme acceleratie van een racekart te ervaren.

Tussen de heats door wordt de kart gecontroleerd en analyseren we de gereden heat; wat ging er goed en wat kan er verbeterd worden. Na een korte pauze met hapje en drankje ga je de baan weer op om de verkregen tips in praktijk te brengen en je rondetijd nog scherper te zetten. We proberen het uiterste uit coureurs te halen en maken onder andere gebruik van videobeelden om te bepalen waar er winst behaald kan worden.

Tijdens de Rotax Max Experience worden er foto’s en video’s gemaakt zodat je een mooi aandenken hebt aan deze geweldige dag.

Voor meer info kijk op www.autostradamotorsport.nl


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Site-Supply

eenvoudig CMS voor het MKB

Wat is site-supply?
Een eenvoudig cms waarmee iedereen een professionele website kan beginnen, onderhouden en uitbreiden. Het cms van site-supply is echte inline editor en daardoor zeer eenvoudig te bedienen. Zonder technische kennis kan iedereen een website beginnen, onderhouden en uitbreiden. Dankzij de unieke opzet kunt u zich weer richten op waar het om gaat: de inhoud.

Ervaar 't zelf
Het CMS van site-supply is volledig "inline" en daarmee eenvoudig te bedienen. We nodigen u graag uit om een gratis demo-website te starten: Probeer site-supply gratis

Online diensten
site-supply is volledig online. Dit betekent dat u het cms gebruikt via internet, op onze servers. U hoeft zelf niet te investeren in software en apparatuur. Omdat wij de software in eigen beheer houden, bent u altijd gegarandeerd van de nieuwste snufjes en de laatste updates. 

Voor meer informatie kijkt u op www.site-supply.nl


Het laatste nieuws

Hier vind u het laatste nieuws van HF | Karting, wedstrijden, uitslagen etc.