"The luck thing - really there's no such thing as good luck. It's good preparation and hard work" - Bruce McLaren ▼

partners

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners

Simply-mover

"Start met makkelijk verplaatsen" is de slogan van Simply-Mover. De fabrikant van een zeer handige elektrische trekker. Wilt u namelijk rollende objecten verplaatsen en die zijn te zwaar om te duwen en te trekken, dan biedt de Simply-Mover de oplossing. Of het nu gaat om een rolcontainer vol met producten, of een vuilcontainer. Tot wel 3000kg kan er verplaats worden.

Kijk voor meer informatie op www.simply-mover.nl


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Site-Supply

eenvoudig CMS voor het MKB

Wat is site-supply?
Een eenvoudig cms waarmee iedereen een professionele website kan beginnen, onderhouden en uitbreiden. Het cms van site-supply is echte inline editor en daardoor zeer eenvoudig te bedienen. Zonder technische kennis kan iedereen een website beginnen, onderhouden en uitbreiden. Dankzij de unieke opzet kunt u zich weer richten op waar het om gaat: de inhoud.

Ervaar 't zelf
Het CMS van site-supply is volledig "inline" en daarmee eenvoudig te bedienen. We nodigen u graag uit om een gratis demo-website te starten: Probeer site-supply gratis

Online diensten
site-supply is volledig online. Dit betekent dat u het cms gebruikt via internet, op onze servers. U hoeft zelf niet te investeren in software en apparatuur. Omdat wij de software in eigen beheer houden, bent u altijd gegarandeerd van de nieuwste snufjes en de laatste updates. 

Voor meer informatie kijkt u op www.site-supply.nl


Het laatste nieuws

Hier vind u het laatste nieuws van HF | Karting, wedstrijden, uitslagen etc.