"You need great passion, because everything you do with great pleasure, you do well" - Juan Manuel Fangio ▼

Het team

HF | karting is ontstaan in 1996. Mijn broer Henk en ik raken besmet door het kartvirus, mede door onze vader die vroeger ook gekart heeft. H&F staat dan ook voor Henk en Frits.
De hobby loopt steeds meer uit de hand. Van een aanhangwagen zijn we over gegaan naar een bestelwagen, volledig ingericht met compressor en aggregaat. We zijn van alle gemakken voorzien, wat mede dankzij de aangetrokken sponsoren. 

Mede door de aangetrokken sponsoren bereikt ons team in 2000 de top van de Nederlandse kartsport. Met een eerste en tweede plaats in het cup kampioenschap en voor Henk de tweede plaats in het NK en voor Frits de 4de plaats. 

Na een aantal jaren besluiten we deel te nemen aan een nieuwe klasse namelijk de RotaxMax challenge. Gelijk in het eerste jaar worden we eerste en tweede in het kampioenschap. 

Na 2005 stopt het team met het deelnemen aan wedstrijden. Frits rijdt individueel nog wel een aantal wedstrijden maar in 2013 stopt hij echt. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan en in 2016 pakt hij zijn helm en handschoenen weer op. 

 Fotoalbum  1996                                                                                                                                                             
  1997-1999
  2000
  2001-2002
  2004-2005


Het laatste nieuws

Hier vind u het laatste nieuws van HF | Karting, wedstrijden, uitslagen etc.