"Once something is a passion, the motivation is there" - Michael Schumacher ▼

Hf | Karting

Snelheid, adrenaline, actie, competitie, slechts een aantal facetten en belevingen die spelen als je in een kart zit. Misschien kent u het wel van een indoor baan, of zelfs van een outdoor baan. 
HF|Karting is al meer dan 25 jaar actief op de kartbanen in binnen en buitenland. Henk en Frits Wernsen hebben meerdere duels uitgevochten met elkaar en hun tegenstanders. 

Waar het voor hun begon op de kartbaan in Berghem toen ze 15 en 16 waren, mede door hun vader die zelf geracet heeft op zandvoort en ook begonnen is met karten. Hebben Henk en Frits hun eerste meters gemaakt op de outdoor kartbaan in Berghem. 

Nu is het echter tijd om na meer dan 25 jaar het stokje over te geven aan een nieuwe generatie. De zoon van Henk, Marc is begonnen met karten op zijn 7de jaar. De derde generatie Wernsen op de kartbaan. 

Op deze site vindt u meer informatie over zijn wedstrijden, ambities en belevenissen.  

Partners gezocht!

Marc is nog op zoek naar partners die hem willen ondersteuenen bij zijn doelen. Hij zou heel graag meer wedstrijden willen rijden om veel ervaring op te doen. Want zijn doel is om autocoureur te worden. Wie helpt hem daarbij?

Actief sinds

1996

Wedstrijden gereden

+ 100