Clinics

Zelf het gevoel ervaren, zelf je voor even Max Verstappen wanen, dat kan. Wij van HF|Karting organiseren diverse autosport belevenissen voor u,uw bedrijf, uw medewerkers of gewoon voor de lol. 

We hebben hierin drie opties. 

Belevenis 1: Kart clinic

In samenwerking met de indoor kartbaan in Zaltbommel,The American Roadhouse, verzorgt HF|karting Kart Clinics. Het idee is ontstaan om sponsors en relaties iets extra’s te bieden. Maar naast de sponsors zijn er veel meer mensen die dit leuk vinden. Denk aan personeelsfeestjes, een dames clinic of gewoon een groep vrienden. 

Kart Clinic  – De basis (€ 45,- p.p.)

Kart Clinic  – De basis Op deze avond worden met name de basisbeginselen bijgebracht. Denk aan de ideale lijn, zithouding en manier van gas geven en remmen. Gemiddeld genomen ben je 1 tot 3 seconden sneller aan het einde van de avond.


Voorbeeld programma bij max. 10 deelnemers
18:45 uur Inschrijven en omkleden
19:00 – 19:15 uur Nulmeting
19:25 – 19:55 uur Theorie
20:00 – 20:30 uur Praktijk
20:30 – 20:45 uur Pauze
20:45 – 21:00 uur Finale, ronderace

Belevenis 2: Zelf rijden op een echte wedstrijd kart.

Met onze jaren lange ervaring organiseren we een volledig verzorgde dag op één van de buitenbanen in Nederland.

De Rotax Max Experience, een “arrive en drive” concept voor mensen die graag eens in een echte wedstrijd kart willen rijden. Rotax Max is de populairste kart klasse in Nederland, de 125cc 2-takt motor levert ongeveer 30 pk met een maximum toerental van 14.500 toeren.
De kart weegt slechts 88 kg en accelereert hierdoor in 5 seconden naar 100 km/h, afhankelijk van het circuit is een topsnelheid van 130 km/h mogelijk.

Onze Rotax Max Experience is een geheel verzorgde dag waarbij je wordt begeleid door Henk of Frits.
De dag begint met een korte kennismaking en uitleg van het desbetreffende circuit. Waar ligt bijvoorbeeld de ideale racelijn, wat zijn de moeilijke bochten en waar liggen de rem punten. Vervolgens krijg je een korte introductie van de Rotax Max Kart en wordt de zitpositie bepaald. Na een laatste check ga je de baan op, gedurende dag zullen wij u verschillende aanwijzingen geven op en naast de baan.

Dagindeling, op basis van 2 personen
- Theorie
- Instructie van de kart
- Analyse rondentijden en tips
- Inclusief race overall, handschoenen en helm
- Gratis foto’s & video’s
- 4 heats karten p.p.
- Duur: 6 uur
- Tijdstip van 12:00 – 18:00

Bedrag: € 340,- p.p. 

Wilt u meer informatie over één van deze belevenissen neemt u dan contact met ons op. 

Stuurt u een mail naar hfkarting@gmail.com