WINNR Healthclub


WINNR HEALTHCLUB, DÉ SPORTSCHOOL IN EDE

WINNR Healthclub onderscheidt zich met goede faciliteiten, lage prijzen en een gezellige, gemoedelijke sfeer. Sporten in onze sportschool is niet alleen gezond voor je, maar ook leuk. Samen zorgen wij ervoor dat jouw doelen worden bereikt. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan groepslessen, crosstrainingen en fitnessruimtes.

WAT BETEKENT ALL-IN FITNESS VOOR JOU?

Je wilt lekker sporten en ook nog eens aan je doelen werken. Daarbij willen we jou natuurlijk zo goed mogelijk helpen.
We geloven daarom in een all-in aanpak: De beste service voor een lage all-in prijs, zonder verder verrassingen of extra kosten.

Uiteraard kunt u trainen op de nieuwste apparatuur die je mag verwachten en deze blijven wij regelmatig vernieuwen. Wij geloven alleen wel dat fitness meer is dan de apparaten die we in onze club hebben staan, want uiteindelijk moet je het toch zelf gaan doen. Helemaal alleen sta je er natuurlijk niet voor, onze begeleiding en de service van onze professionele coaches zijn daarom ook een belangrijk onderdeel van ons fitnessaanbod.


RUIME OPENINGSTIJDEN

Wij hebben ruime openingstijden en zijn 7 dagen per week geopend. Kom sporten wanneer het jou het beste uit komt!

EEN VASTE ALL-IN PRIJS. GEEN ONVERWACHTE KOSTEN

Als je bij WINNR Healthclub een abonnement afsluit zijn de kosten hiervan duidelijk. Zonder addertjes onder het gras, dus lekker transparant.

GRATIS TRAININGSCHEMA

Om je extra te helpen met het behalen van je doel, maken wij naar wens een 6-wekelijks op maat gemaakt trainingsschema voor jou. Zo word je zeker ook een WINNR!