Primal Strenght Training

Haal je innerlijke oerkracht naar boven samen met Primal Strength Training. Je kracht bestaat niet alleen uit spieren maar ook uit een ontembare wil. Door elkaar te motiveren, helpen en steunen halen we deze wil naar boven om zo het beste uit jezelf en elkaar te kunnen halen.

Even voorstellen
Mijn passie voor de sport was begonnen in Amerika toen ik 6 jaar was. Mijn liefde voor voetbal groeide door naar andere sporten als softbal, basketbal, golf en op me twaalfde heb ik een zwarte band gekregen in taekwondo. In Nederland heb ik eredivisie dames basketbal gespeeld en tweede klasse voetbal. Een leven vol met sporten is een onderdeel van mij geworden. Ik kwam op een punt dat ik een nieuwe uitdaging zocht in mijn leven. Zo ben ik bij Crossfit terecht gekomen. Door de manier hoe mijn trainers mij motiveerde tijdens mijn trainingen, gaf mij dat veel energie en enthousiasme waardoor mijn passie om sportlessen te verzorgen en mensen te begeleiden steeds meer groeide. Vanaf dat moment besloot ik me veder te ontwikkelen in het sport gebied. Op geef moment ben ik de fitnesswereld ingerold en heb ik opleidingen en cursussen gevolgd, groepslessen gegeven en als fitnessinstructeur en Personal Trainer gewerkt en ik kon er niet genoeg van krijgen!

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te motiveren, te inspireren en te begeleiden. Vanuit een holistische levensvisie geef ik verschillende trainingen om mensen te helpen aan een gezondere en actievere leefstijl en/of eventuele lichamelijke klachten te verminderen/voorkomen.

Mijn manier van training geven wordt gekenmerkt als enthousiast, gezellig en betrokken. Niet alleen het resultaat maar ook het plezier in de weg hiernaartoe is belangrijk. Samen sporten met plezier staat centraal en dan volgen de resultaten vanzelf.

 PERSONAL TRAINING

Met personal training (PT) verzorgen wij niet alleen effectieve trainingen, maar ook alle begeleiding eromheen met betrekking tot lifestyle, supplementen en voeding. We maken een plan dat gericht is op jouw doelstellingen. Je ontvangt 1 op 1 trainingen, wekelijks wegen en meten en je traint met een coach die je motiveert om je specifieke doelstelling te behalen.