Welkom bij Lavans

Maak kennis met onze familie

Hallo, leuk dat je geïnteresseerd bent in onze Lavans familie. We stellen ons graag aan je voor. Onze familie bestaat uit 200 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor zo’n 10.000 klanten. Vol enthousiasme en passie. En dat al 88 jaar lang. Klinkt stoffig? Allesbehalve! Wij bruisen van de energie én zijn -ondanks ons lange bestaan- hartstikke modern en innovatief.

Wij staan bekend om onze ‘ongewoon gewone dienstverlening’. We houden het graag simpel, gewoon zoals het is. Je krijgt wat je van ons mag verwachten. Een dienstverlening met eerlijke afspraken, goede kwaliteit en vertrouwde gezichten.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding en het inkopen ervan is voor de één uitstraling en veiligheid, voor de ander verplichte kost. Hoe je er ook in staat, het inkopen van bedrijfskleding is voor iedereen een belangrijk traject. Waarbij je diverse keuzes moet maken, die bepalend zijn voor een langere periode. Onze accountmanagers helpen jou graag tijdens dit traject, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Bedrijfskleding op maat, meer dan alleen huren

Klanten ontlasten op het gebied van bedrijfskleding is onze zorg. Dus naast kledingadvies op maat, bieden we een complete dienstverlening rondom bedrijfskleding op maat. Een totaalpakket waarbij alles is inbegrepen: van het wassen, reinigen en repareren tot het ophalen van vuile bedrijfskleding en het retourneren van schone bedrijfskleding. Ontdek zelf wat wij nog meer verstaan onder onze full service.

Matten

Ontdek onze huurservice: matten voor bedrijven. Wij bieden een ruime keuze aan schoonloopmatten, droogloopmatten en logomatten.

Hoe werkt het huren van een mat?

Het is belangrijk om je inloopmatten regelmatig te onderhouden. Afhankelijk van het gebruik van een mat, neemt de vuil- en vochtabsorberende werking steeds verder af. Om er voor te zorgen dat jij altijd beschikt over een schone en kwalitatief goede mat, werken wij met een matten ruilsysteem:

Onze servicemedewerker komt -met een door jullie gekozen wisselfrequentie- langs om de verzadigde mat te verwisselen voor een schoon exemplaar. In onze wasserij worden vervolgens de matten op de juiste manier gereinigd en klaar gemaakt voor de volgende ruilbeurt. Dit alles zonder dat jullie er omkijken naar hebben.

Sanitair hygiëne

Maak kennis met onze huurservice: sanitair voor bedrijven.
Wij hebben een ruime keuze sanitair producten voor een fris en representatief toilet, zoals toiletrolhouders of handdoekautomaten, inclusief de daarbij behorende vullingen.

Hoe werkt het huren van een sanitair product?

Tijdens een vrijblijvende ‘sanitaircheck’ bepaal jij -samen met onze accountmanager- de producten die het best passen in jouw sanitaire ruimte. Daarna berekenen we jullie exacte verbruik en voorraadbehoefte. Na gratis montage en installatie van de apparaten, zorgt onze servicemedewerker ervoor dat jullie voorraad wekelijks of tweewekelijks op peil blijft.

Ben je ondanks al onze inspanningen niet tevreden? Bij ons kun je binnen 3 maanden het contact opzeggen. Dat is onze tevredenheidsgarantie!

Wissers

Een stofvrije ruimte is representatief en gezond. Het goed onderhouden van vloeren en andere oppervlakken is dagelijkse kost. Met onze wissers ben je klaar in een handomdraai. Uit onderzoek is gebleken dat de wissers van Lavans kleine vuildeeltjes beter én sneller verwijderen dan een standaard wisser, bezem of stofzuiger. Bespaart je een hoop tijd én geld.

Lavanswisser, handwisser of lightwisser

We kennen drie soorten wissers, geschikt voor verschillende toepassingen. Onze accountmanagers komen graag langs om samen te inventariseren welke wisser de beste oplossing voor jullie biedt.

Met ons ruilsysteem garanderen wij behoud van kwaliteit, zonder dat jullie er omkijken naar hebben. Afhankelijk van het gebruik van de wisser, neemt de vuil- en vocht absorberende werking steeds verder af. Daarom is regelmatig onderhoud en reiniging van de wisser van belang. Onze servicemedewerker komt bij jullie langs om de gebruikte wissers ter plekke te verwisselen voor een aantal schone wissers. Zo heb je altijd schone wissers voor handen, terwijl in onze wasserij de vuile wissers worden gewassen en klaar gemaakt voor de volgende ruilbeurt.

Ruilpoetsdoeken

In sectoren als industrie en automotive zijn metaaldeeltjes, smeer en olie bekende vervuilers. In de grafische sector krijg je juist te maken met een grote hoeveelheid inkt. In welke sector je ook werkzaam bent, met onze poetsdoek kun je effectief aan het werk. Wij hebben een assortiment met diverse volumineuze, stevige en groot absorberende poetsdoeken en absorptiematten.

Onze service rondom de poetsdoek of absorptiemat

Onze accountmanagers komen graag langs voor een adviesgesprek, om de soort poetsdoek te bepalen die het beste bij jullie werkzaamheden past. Samen inventariseren ze het benodigde aantal poetsdoeken en de bijbehorende wisselfrequentie.

Met ons ruilsysteem heb je altijd voldoende poetsdoeken of een schone absorptiemat voor handen. In een vaste frequentie komt onze servicemedewerker bij jullie langs, om de gebruikte poetsdoeken of mat ter plekke om te ruilen voor schone doeken of mat. Zo heb je altijd schoon absorptiemateriaal voor handen, terwijl in onze wasserij de vuile materialen volgens gestelde normeringen worden gereinigd en klaar gemaakt voor de volgende ruilbeurt.

Neem contact op

Direct contact
0492 - 59 81 81
06 - 55 34 13 79
info@lavans.nl
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.


Bezoek ons

Lavans hoofdkantoor

Industrieterrein Hoogeind 2098
Ringdijk 20
5705 CT Helmond

Postadres

Postbus 200
5700 AE Helmond