Hella

EEN UITGEBREID EN AANTREKKELIJK BEDRIJFSPORTFOLIO

De activiteiten van het HELLA-concern kunnen in drie segmenten worden verdeeld, die samen het uitgebalanceerde bedrijfsportfolio van de onderneming vormen. Binnen het segment Automotive bundelt HELLA de ontwikkeling, productie en marketing van componenten en systemen voor lichttechniek en elektronica, voor voertuigfabrikanten en andere toeleveranciers. HELLA orientieert zich hierbij op de centrale megatrends in de automobielindustrie – milieu, veiligheid en comfort – en komt hieraan tegemoet met producten zoals intelligente batterijsensoren, op radar gebaseerde rij-assistentiesystemen alsmede adaptieve lichtsystemen.

Daarnaast worden door HELLA binnen het segment Aftermarket producten voor de onafhankelijke onderdelenhandel en voor garages ontwikkeld, geproduceerd en op de markt gebracht.

Binnen het segment Special Applications bedient HELLA doelgroepen van bouwmachine- en bootfabrikanten tot aan gemeenten en elektriciteitsbedrijven met innovatieve licht- en elektronicaproducten. De systematische overdracht en perfecte adaptatie van technologie-, proces- en kwaliteits-knowhow uit de automobielsector vormen de basis van het enorme concurrentievermogen bij kosten en innovatie.

INNOVATIEPARTNER VAN DE AUTO-INDUSTRIE

Of u nu autofabrikant, fabrikant van bedrijfswagens, speciale voertuigen, treinen, boten of overige voertuigen bent, HELLA heeft voor iedereen aantrekkelijke oplossingen. Zo bieden wij toptechnologieŽn en eersteklas kwaliteit, van een grote serieproductie van personenwagens tot kleine series voor speciale voertuigen. Op basis van onze grote en voortdurende betrokkenheid bij onderzoek en ontwikkeling en onze uitgebreide technische kennis zijn wij een betrouwbare partner en leverancier van innovaties voor de auto-industrie, zowel op het gebied van verlichting als elektronica.

STERK ASSORTIMENT – GOED ZAKEN DOEN

Profiteer van onze knowhow van originele onderdelen en onze technische deskundigheid. Met meer dan 40.000 producten biedt HELLA een buitengewoon uitgebreid assortiment voertuigspecifieke onderdelen, universele onderdelen en accessoires aan. Alles in topkwaliteit, voor een succesvolle verkoop. 

Voor meer informatie kijkt u op www.hella.nl