Explora

Waarom Explora?

Explora biedt:
  • alle apparatuur voor uw truck-werkplaats, personenwagen werkplaatsen, landbouw- en grondverzet werkplaatsen
  • voor dealer-, garage- en bandenbedrijven
  • kwaliteit
  • volledige werkplaatsinrichting
  • uitgebreide aftersales

Ons doel is ervoor te zorgen dat u beter, sneller en heel belangrijk kostenbesparender kunt werken. U koopt bij ons niet alleen een apparaat, wij bieden u tevens een compleet aftersales-traject aan. Door onderhoud en inspecties uit te voeren en het en up-to-date houden van apparatuur, zorgen wij dat uw werkplaats optimaal blijft functioneren met zo min mogelijk uitval.

We gaan u bij de aanschaf van apparatuur niet proberen te verleiden met de laagste prijs.
We wijzen u liever op de kostprijs van het totaaltraject. Met welk apparaat bent u op lange termijn het beste uit?
Dat is de insteek als u kiest voor samenwerking met Explora.
Apparatuur en service zijn altijd van de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Producten voor onder meer:

  • Personenwagens
  • Vrachtwagens
  • Landbouw
  • Grondverzet


Maar ook EST Service en onderhoud

Algemeen

Explora heeft zich tot doel gesteld om uw werkplaats te optimaliseren, dit heeft voor u, als klant, pas werkelijk voordeel als dit geen momentopname is maar gewaarborgd kan worden gedurende de gehele levenscyclus van uw Equipment. Om dit te realiseren is E-S-T bij uitstek de partij. Voor ons “leeft” equipment. Voor u is het voornamelijk een onderdeel van uw bedrijfsproces waarop u moet kunnen vertrouwen. Mede vanuit dit oogpunt hebben wij E-S-I-S ontwikkeld. Met dit Equipment Service Informatie Systeem krijgt u als gebruiker zeer eenvoudig alle essentile informatie, van servicehistorie tot handleidingen en werkplaatstekeningen, tot uw beschikking.

Afdeling Installatie

Vr de verkoop plaats vind is er veelal al nauw overleg tussen uw Rayonmanager en de Afleverplanning, hierdoor bewerkstelligen we een vloeiende overgang van sales naar aftersales.
De fysieke levering word uitgevoerd door onze gespecialiseerde installatiemonteurs en/of demonstrateurs. Doordat we alles in eigen beheer uitvoeren kunt u er van uitgaan dat u na oplevering de beschikking heeft over een hoogwaardige machine en zeker zo belangrijk, dat u en uw medewerkers getraind zijn om alle voordelen van uw nieuwe machine ten volle te benutten.
E-S-T is naast plaatsing van nieuwe apparatuur ook actief in verplaatsing van bestaande equipment. Met name op het gebied van hefinstallaties zijn wij breed inzetbaar, dit doen we niet enkel voor onze eigen equipment maar voor nagenoeg alle merken.

Afdeling Storingen

De grootte van onze service organisatie zorgt ervoor dat wij, bij calamiteiten, snel ter plaatse kunnen zijn. Door hoge technische kennis en juiste autovoorraad, kunnen wij de meeste storingen in n bezoek oplossen.
Onze monteurs volgen met grote regelmaat cursussen en bijscholing, zodoende blijven onze monteurs altijd up to date met de nieuwste ontwikkelingen binnen de wereld van werkplaats equipment.

Afdeling Onderhoud

Wanneer u bij ons een onderhoudscontract heeft afgesloten, nemen wij tijdig contact met u op om een passende afspraak te maken. Wanneer u geen onderhoudscontract heeft is het zaak dat u tijdig contact met ons op neemt. Uiteraard brengt een onderhoudscontract meerdere voordelen met zich mee. Kleine reparaties worden na overleg direct uitgevoerd en eventuele grotere reparaties worden door middel van offertes met u besproken en indien akkoord, zo spoedig mogelijk uitgevoerd.

Afdeling Certificeringen

Voor de jaarlijkse keuring van uw APK apparatuur nemen wij automatisch, tijdig contact met u op voor een passende afspraak.
Zoals ook hierboven wordt vermeld bij afdeling onderhoud worden bij de certificeringen kleine reparaties na overleg direct uitgevoerd en eventuele grotere reparaties indien akkoord offerte zo spoedig mogelijk. De keuringen van APK apparatuur zijn wettelijk verplicht. Na goedkeur wordt de apparatuur dan ook digitaal verwerkt bij het RME (registratie meetmiddelen) en/of de RAI. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht. 

Contact

Maxwellstraat 4
6716 BX EDE
tel.: 0318 - 64 82 20
fax: 0318 - 64 82 45
info@explora.nl