Baskwadraat


Het reclamebureau uit Drenthe

Bas Kwadraat is hét reclamebureau uit Drenthe. Of het nu offline is, in print of juist online, wij creëren hoogwaardige uitingen en maken uw organisatie zichtbaar en herkenbaar.

Onze werkstijl kenmerkt zich door een noordelijke nuchterheid: geen gebakken lucht, maar kwaliteit door simpelweg onze kennis en ervaring in de praktijk toe te passen. Korte lijnen en persoonlijk contact staan bij reclamebureau Bas Kwadraat dan ook centraal.


Advies

Schakel ons in voor een antwoord op vragen over marketing, communicatie en online strategie. Bas Kwadraat heeft hiervoor alle kennis en ervaring in huis. Kom eens langs om uw situatie uit te leggen, de koffie staat klaar.

Ontwerp

Bas Kwadraat is hét ontwerpbureau wanneer het aankomt op prikkelende en creatieve ontwerpen. Of het nu print- of online uitingen betreft, een ontwerp van het bureau uit Zuidlaren zorgt voor onderscheidend vermogen en een beter resultaat.

Print

Voor een nieuw logo, een huisstijl of het maken van een advertentie is Bas Kwadraat het juiste aanspreekpunt. Ontevreden over het huidige logo of de huidige huisstijl? Hier kan ons bureau verandering in brengen. Of schakel ons in voor mailingen, drukwerk en DTP. Neem eens contact op met Bas Kwadraat om samen de mogelijkheden te bekijken.

Contact

Ritmeesterlaan 1
9471 MT Zuidlaren (Drenthe)
T 050 402 70 01
E info@baskwadraat.nl