Sponsoren

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

TopTruck Westland

Voor al het onderhoud aan uw Truck, Trailer of bestelwagen bent u bij TopTruck Westland aan het juiste adres.

Simply-mover

"Start met makkelijk verplaatsen" is de slogan van Simply-Mover. De fabrikant van een zeer handige elektrische trekker. Wilt u namelijk rollende objecten verplaatsen en die zijn te zwaar om te duwen en te trekken, dan biedt de Simply-mover de oplossing. Of het nu gaat om een rolcontainer vol met producten, of een vuilcontainer. Tot wel 3000kg kan er verplaats worden.

Kijk voor meer informatie op www.simply-mover.nl


HACO tail lift parts

DRIVEN BY PERFECTION

Haco Tail Lift Parts is Europees marktleider in vervangingsonderdelen voor alle merken laadkleppen. Wij zijn trots op die positie en willen onze goede naam graag eer aan doen. Daarom vinden wij het belangrijk om ons te onderscheiden in de markt. Onze slogan is niet voor niets ‘Driven by Perfection’. Een statement dat ons steeds opnieuw uitdaagt om het maximale te bereiken. Dit laten wij zien door de kwaliteit van onze producten, de scherpe prijsstelling, het complete assortiment, de hoge voorraadbeschikbaarheid en een uitstekende service. Heeft u een vraag of een oplossing nodig? Onze specialisten, met 30 jaar technische knowhow, staan voor u klaar!

Wij leveren laadkleponderdelen die passend zijn voor onder meer AMA, Anteo, Bšr Cargolift, Behrens, Dautel, Dhollandia, Mariba, MBB-Palfinger, Ratcliff, SŲrensen, Zepro, Mammut lift, Foco lift en Z-lift.


FleetProfile

Fleet Profile is een database marketing organisatie met focus op de markt voor zakelijke mobiliteit in de Benelux. Voortbordurend op de activiteiten van zusterbedrijf Computer Profile (focus op de ICT branche) is Fleet Profile in 2010 gestart in BelgiŽ. In 2013 zijn we gestart met onze activiteiten op de Nederlandse markt.

Turning data into business!


Fit&Welness center Oosterbeek

Onder andere de sportschool waarbij Frits in topvorm blijft voor het karten. Met uitstekende persoonlijke begeleiding, de nieuwste apparatuur. Alles om in shape te blijven.

ASE Auditservice Europe

Audit Services Europe B.V. is als dochter van CORBO Organisatie, Advies en Expertise B.V. gespecialiseerd in het uitvoeren van audits.

Met eigen medewerkers worden voor verschillende opdrachtgevers audits uitgevoerd. Het betreft zowel incidentele audits als jaarlijkse audit-cycli voor audits voor onder andere franchise organisaties. Daarnaast worden mystery-guest onderzoeken uitgevoerd.

Explora

Leverancier van diverse soorten equipment producten voor Truck, Personenwagens, Landbouwvoertuigen en grondverzet. U moet hier denken aan hefbruggen, bandenapparatuur, Aircoservice, wielservice materialen en Diagnose. Diagnose apparatuur wordt vertegenwoordig door het merk Texa. Vandaar ook het Texa logo dat u hier onder ziet. Texa is de grootste fabrikant van diagnose en airco apparatuur. Gevestigd vlakbij VenetiŽ in ItaliŽ. 


Hella

HELLA is een wereldwijd vertegenwoordigd, beursgenoteerd familiebedrijf met een meer dan 100 jaar oude geschiedenis. Wij ontwikkelen en produceren componenten en systemen op het gebied van lichttechnologie en elektronica voor de automobielindustrie. Daarnaast zijn wij ťťn van de grootste leveranciers van auto-onderdelen en accessoires voor de Aftermarket in Europa


Stravers promotions

Relatiegeschenken bedrukken om de naamsbekendheid van je business te vergroten. Wij zijn al 35 jaar groothandel in promotionele artikelen en beschikken over een eigen drukkerij. Doordat wij alles in eigen huis hebben, kunnen wij razendsnel leveren. Bedrukte relatiegeschenken met logo zijn al leverbaar vanaf 48 uur. Vraag gerust een gratis drukproef aan.


Mivargroup

We zijn uitgegroeid tot de specialist in software en ICT-oplossingen gericht op de automotive branche. Onze producten en diensten zorgen ervoor dat u zich kunt focussen op uw core business, continuÔteit en groei.

De producten en diensten

  • Driver
  • MiTiss
  • MiCheck-GARAGE
  • MiCheck-FLEET
  • MiCosts
  • Apparatuursupport
  • MiMechanic
  • MiSupport ICT
  • Hardware & Software

Baskwadraat

Of het nu offline is, in print of juist online, wij creŽren hoogwaardige uitingen en maken uw organisatie zichtbaar en herkenbaar.

Site-Supply

eenvoudig CMS voor het MKB

 

 Uw bedrijf hier ook bij klik hier voor de mogelijkheden